Nieuws uit Haspengouw

4 niet te missen erfgoedparels in Haspengouw

Terug naar nieuwsberichten 4 niet te missen Erfgoedparels in Haspengouw Van kastelen en kerkschatten tot overblijfselen uit het Romeinse tijdperk, … Dompel je onder in de vele erfgoedparels die Haspengouw rijk is! Deze erfgoedplekjes zijn een bezoekje meer dan waard. Sint-Odulphuskerk – Borgloon De Sint-Odulphuskerk ligt in het centrum van Borgloon en werd recent beloond … 4 niet te missen erfgoedparels in Haspengouw Lees meer »

> Lees meer

Wandelingen in Haspengouw

Haspengouw nodigt je dit najaar uit om haar adembenemende vergezichten, kleurrijke bossen en weelderige beekvalleien te verkennen. Laat je inspireren door volgende tips.

> Lees meer

Haspengouw met de kids: tips en uitjes

De herfstvakantie betekent qualitytime voor het hele gezin! Ook hier in Haspengouw zijn we gek van de herfst en sprokkelen daarom voor jou enkele onweerstaanbare doe-tips voor binnen én buiten.

> Lees meer

4 musea in Haspengouw die je moet gezien hebben

Wie Haspengouw bezoekt, mag zich schrap zetten voor een stevige portie cultuur. Niet alleen de vergezichten en het landschap in Haspengouw zijn indrukwekkend, ook de verbluffende musea en attracties maken je verblijf extra boeiend.

> Lees meer

Beleef Haspengouw op jouw manier

In onze maandelijkse nieuwsbrief krijg je tips op maat.
✔️ Avontuurlijke activiteiten

✔️ Culturele bezienswaardigheden

✔️ Rustgevende plekjes

✔️ Culinaire hotspots